خانه / اطلاعات مدیریتی / استاندارد / ویژگی های تفاله خشک چغندر قند

ویژگی های تفاله خشک چغندر قند

 

  ویژگی های تفاله خشک چغندر قند  

  ویژگی های تفاله خشک چغندر قند بر اساس استاندارد شماره سیصد و هیجده عبارتست از مازاد چغندرقند که حداکثر قند و سایر مواد قابل استخراج با آب از آن گرفته شده و بوسیله دستگاه های مخصوص خشک شده باشد . تفاله خشک چغندرقند به اشکال پرک ، مفتولی و قالبی تهیه میشود و ممکن است در تهیه آن از ملاس نیز استفاده شود .

 ** ویژگی های فیزیکی :

– رنگ :  رنگ تفاله خشک چغندرقند بدون ملاس قهوه ای روشن و ملاس دار آن بر حسب میزان ملاس افزوده شده از قهوه ای روشن تا قهوه ای تیره متغیر است .

–  بو :  تفاله خشک چغندرقند دارای بوی مخصوص به خود میباشد .

–  شکل ظاهری :  اندازه تفاله خشک چغندرقند بر حسب شکل ظاهری تهیه و متغیر و به شرح زیر است :

  • پرک به طول ۵ تا ۱۰ میلیمتر
  • فشنگی که بر حسب توع صفحه مشبک دستگاه پرس با قطرهای ۱۱ تا ۳۱ میلیمتر متغیر است .
  • قالبی که بوزنهای ۲ تا ۵ کیلوگرم میباشد .

** ویژگی های شیمیایی :

 ویژگی های شیمیایی تفاله خشک چغندرقند باید مطابق جدول زیر باشد .

جدول –  ویژگی های شیمیایی تفاله خشک چغندرقند

 

               ویژگی ها

     تفاله خشک چغندرقند     تفاله خشک چغندرقند با ۲۰

   درصد ملاس افزوده شده

 ماکزیمم درصد وزنی رطوبت                   12                           12      
 حداقل درصد وزنی پروتئین خام                    6                            5 / 6       
 حداکثر درصد وزنی فیبر خام                   20                           16       
 حداکثر درصد وزنی خاکسترکل                    7                      5 / 7      
 حداکثر درصد وزنی خاکستر غیر

             محلول در اسید

                  5 / 3                      1 / 3     
 حداقل درصد وزنی ساکارز                    2                         10    
URL Shortener | Poliv Developers | http://poliv.ir/11322
QR Code | POLIV.IR
Product
ویژگی های تفاله خشک چغندر قند
Version
صنعت خوراک دام و طیور وآبزیان
Type
محصولات کشاورزی
Product Author
پارساپژوهش آرین
Reviewed by

on ۱۳۹۶/۰۲/۰۷
Rating
Price
INFO
Summary
ویژگی های تفاله خشک چغندر قند بر اساس استاندارد شماره سیصد و هیجده عبارتست از مازاد چغندرقند که حداکثر قند و سایر مواد قابل استخراج با آب از آن گرفته شده

درباره پیمان ذوالفقاریان

مهارت ها • تحقیقات بازار، تحلیل رقبا، موقعیت یابی محصول، ابداع و Executin • کارآفرینی • مشاوردهی در امر مدیریت • استراتژی کسب و کار • برنامه ریزی کسب و کار • برنامهریزی استراتژیک • توسعه تجاری • مدیریت تغییر • توسعه کسب و کار جدید • تحلیل کسب و کار • مدیریت پروژه • مشاور • مدیریت عملیات • مدیریت • پژوهش • بازار یابی • تحقیقات بازار • ارتباطات بازاریابی • مدیریت بازاریابی • استراتژی • برنامه ریزی پروژه • بودجه • تحلیل بازار • شروع یو پی اس • مدیریت رویداد • امور مالی • استراتژی بازاریابی • کسب و کار بین المللی • تحلیل و بررسی • تحلیل رقابتی • مذاکره • فروش بین المللی • ادغام و مالکیتها • مدیریت تیم • توسعه محصول • مدیریت تولید • رهبری تیم • بهبود فرآیند کسب و کار • آموزش • CRM • صلیب کاره رهبری تیم • توسعه سازمانی • مدیریت فروش • ساختمان تیم • هوش تجاری • پیش بینی • مدیریت زنجیره تامین • بازاریابی بین المللیPeyman Zolfagharian - Skills • Market Research, Competitor Analysis, Product Positioning, Devising & Executin • Entrepreneurship • Management Consulting • Business Strategy • Business Planning • Strategic Planning • Business Development • Change Management • New Business Development • Business Analysis • Project Management • Consulting • Operations Management • Management • Research • Marketing • Market Research • Marketing Communications • Marketing Management • Strategy • Project Planning • Budgets • Market Analysis • Start-ups • Event Management • Finance • Marketing Strategy • International Business • Analysis • Competitive Analysis • Negotiation • International Sales • Mergers & Acquisitions • Team Management • Product Development • Product Management • Team Leadership • Business Process Improvement • Training • CRM • Cross-functional Team Leadership • Organizational Development • Sales Management • Team Building • Business Intelligence • Forecasting • Supply Chain Management • International Marketing

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.