خانه / اطلاعات مدیریتی / استاندارد / ویژگی های کشک به عنوان خوراک دام و طیور

ویژگی های کشک به عنوان خوراک دام و طیور

 

 ویژگی های کشک به عنوان خوراک دام و طیور

 بخش از   ویژگی های کشک به عنوان خوراک دام و طیور  بر اساس استاندارد شماه یکهزار وهفتصد و پنجاه و نه به شرح ذیل می باشد.

 طرز تهیه کشک شامل چهار مرحله است :

  مرحله اول تهیه ماست از شیر کامل یا پس از چرخ . 

  مرحله دوم کره گیری از ماست حاصل از شیر کامل .

  مرحله سوم جوشانیدن مازاد حاصل از کره گیری یا ماست پس از چرخ .

  مرحله چهارم صاف کردن و خشک کردن کشک حاصله .

 معمولا در مرحله چهارم قبل از صاف کردن مقداری نمک به کشک اضافه کرده و مخلوط حاصله را روی کرباس صاف میکنند . مایعی که از صاف کردن این مخلوط به دست می‍آید ، پس از جوشانیدن و تغلیظ قره قروت نامیده می‍شود و آنچه در روی کرباس باقی می ماند ، کشک است که معمولا آن را در آفتاب خشکانیده و قبل از خشک شدن کامل به صورت قطعاتی با کارد می برند یا با دست به شکل گلوله در می‍آورند . به منظور تهیه کشک استاندارد برای مصرف دام و طیور باید در اضافه کردن نمک دقت فراوانی مبذول داشت ، به طوریکه مقدار آن در کشک حاضر برای مصرف از ۵ درصد تجاوز نکند .

*  ویژگی های فیزیکی :

–  شکل ظاهری :

  کشک به اشکال مختلف مانند گلوله های کوچک و بزرگ ، گرد ، بیضی ، مکعب مستطیل ، لوزی و گاهی به صورت پودر تهیه می‍شود .

–  طعم :

  مزه کشک کمی شور و ترش است . ترشی کشک به علت وجود اسید لاکتیک است و بر حسب مقدار اسد لاکتیک تغییر مینماید ، شوری کشک هم به مقدار نمک اضافه شده تغییر مینماید .

 –  رنگ :

  رنگ کشک برحسب طرز تهیه ، مدت جوشاندن و مقدار چربی از سفید تا قهوه‍ای روشن متغیر است.

–  بو :

  کشک دارای بوی مخصوص به خود است .

 –  قابلیت حل :

  کشک در آب قابل حل نبوده ولی در اثر سائیدن ذرات آن در آب به صورت تعلیق درآمده و پس از مدتی دو مرتبه رسوب مینماید .

**-  ویژگی های شیمیایی کشک :

 –  ترکیب متوسط هفده نمونه کشک نواحی مختلف ایران که مورد آزمون قرارگرفته مطابق جدول شماره یک است .

 جدول شماره یک

 

       ترکیب  تعداد نمونه میانگین آماری + انحراف معیاری    حداقل      حداکثر
   ماده خشک  

 ( درصد وزنی )

       17         35 / 2   ±  50 / 92    69 / 86      44 / 95
     ماده ازته    

 ( درصد وزنی  )

       17             75 / 4   ±   70 / 60         98 / 52       38 / 69 
       چربی        

 ( درصد وزنی  )

       17               95 / 2   ±  23 / 10         50 / 3       80 / 14  
     ماده معدنی    

 ( درصد وزنی  )

       17             40 / 2   ±  85 / 9        90 / 3        15 / 13   
    کلرور سدیم

 ( درصد وزنی  )

       17                40 / 2   ±  06 / 7         90 / 1        81 / 10  
       کلسیم     

 (  درصد وزنی  )

       17                15 / 0    ±   40 / 0          17 / 0       87 / 0   
       فسفر  *    

 ( درصد وزنی  )

       16                30  / 0   ±  55 / 0        21 / 0        03 / 1   
 اسیدیته برحسب

گرم اسید سولفوریک   درصد   *

       13                 42 / 0   ±   29 / 1            –          –  
کلمات کلیدی :
ویژگی های کشک به عنوان خوراک دام و طیور
ویژگی های کشک به عنوان خوراک دام و طیور
منبع:http://www.isiri.gov.ir/portal/files/std/1759.htm
URL Shortener | Poliv Developers | http://poliv.ir/11360
QR Code | POLIV.IR
Product
خوراک دام و طیور وآبزیان
Version
ویژگی های کشک به عنوان خوراک دام و طیور
Type
افزودنی های خوراک دام و طیور و آبزیان
Product Author
پارساپژوهش آرین
Reviewed by

on ۱۳۹۵/۰۲/۱۸
Rating
Price
INFO
Summary
بخش از ویژگی های کشک به عنوان خوراک دام و طیور بر اساس استاندارد شماه یکهزار وهفتصد و پنجاه و نه به شرح ذیل می باشد. طرز تهیه کشک شامل چهار

درباره پیمان ذوالفقاریان

مهارت ها • تحقیقات بازار، تحلیل رقبا، موقعیت یابی محصول، ابداع و Executin • کارآفرینی • مشاوردهی در امر مدیریت • استراتژی کسب و کار • برنامه ریزی کسب و کار • برنامهریزی استراتژیک • توسعه تجاری • مدیریت تغییر • توسعه کسب و کار جدید • تحلیل کسب و کار • مدیریت پروژه • مشاور • مدیریت عملیات • مدیریت • پژوهش • بازار یابی • تحقیقات بازار • ارتباطات بازاریابی • مدیریت بازاریابی • استراتژی • برنامه ریزی پروژه • بودجه • تحلیل بازار • شروع یو پی اس • مدیریت رویداد • امور مالی • استراتژی بازاریابی • کسب و کار بین المللی • تحلیل و بررسی • تحلیل رقابتی • مذاکره • فروش بین المللی • ادغام و مالکیتها • مدیریت تیم • توسعه محصول • مدیریت تولید • رهبری تیم • بهبود فرآیند کسب و کار • آموزش • CRM • صلیب کاره رهبری تیم • توسعه سازمانی • مدیریت فروش • ساختمان تیم • هوش تجاری • پیش بینی • مدیریت زنجیره تامین • بازاریابی بین المللیPeyman Zolfagharian - Skills • Market Research, Competitor Analysis, Product Positioning, Devising & Executin • Entrepreneurship • Management Consulting • Business Strategy • Business Planning • Strategic Planning • Business Development • Change Management • New Business Development • Business Analysis • Project Management • Consulting • Operations Management • Management • Research • Marketing • Market Research • Marketing Communications • Marketing Management • Strategy • Project Planning • Budgets • Market Analysis • Start-ups • Event Management • Finance • Marketing Strategy • International Business • Analysis • Competitive Analysis • Negotiation • International Sales • Mergers & Acquisitions • Team Management • Product Development • Product Management • Team Leadership • Business Process Improvement • Training • CRM • Cross-functional Team Leadership • Organizational Development • Sales Management • Team Building • Business Intelligence • Forecasting • Supply Chain Management • International Marketing

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.