خانه / اطلاعات مدیریتی / استاندارد / راهنمای بازرسی و درجه بندی کلزا

راهنمای بازرسی و درجه بندی کلزا

 

راهنمای بازرسی و درجه بندی کلزا

بخشی از راهنمای بازرسی و درجه بندی کلزا منتشره از سوی منابع کشور امریکا  به شرح ذیل بیان می گردد.

کانولای حشره‌زده:

کانولای حشره‌زده، کانولایی است که با شپشک‌های زنده یا سایر حشرات زنده مضر برای غله انبار شده مورد هجوم قرار می‌گیرد.

وجود هر شپشک زنده یا سایر حشرات مضر برای غله انبار شده که در نمونه کار یافت می‌شود، بر احتمال حشره‌زدگی دلالت داشته و بیانگر اینست که کانولا می‌بایست به دقت برای تعیین حشره‌زدگی، مورد بررسی قرار گیرد. در چنین مواردی، نمونه کار و نمونه بایگانی راقبل از رسیدن به این نتیجه که آیا کانولا حشره‌زده است بررسی کنید. چنانچه نمونه کار عاری از حشره می‌باشد، نمونه بایگانی را بررسی نکنید.

شپشک‌های زنده شامل شپشک‌های انبار غله، شپشک‌های ذرت، شپشک‌های نخود گاوی و به میزان کمتری حشرات سوراخ‌کننده غله می‌‌باشند. سایر حشرات زنده که برای دانه‌‌های انبار شده‌ مضر هستند، شامل سوسک‌ها، بیدهای غله و لاورها هستند

* آسیب حرارتی:

کانولایی که بخاطر تنفس بیش از حد، دمای بالایی را ایجاد کند، حرارتی در نظر گرفته می‌شود.. کانولای حرارتی، در مراحل نهایی آن، معمولاً واجد بوی ترشیدگی یا کپک‌زدگی است. دقت کنید تا کانولای حرارتی را با کانولایی که در آب و هوای گرم به علت انبار شدن در محفظه‌های نگهداری، واگن‌های باری، یا محفظه‌‌های دیگری گرم و مرطوب می‌شود اشتباه نگیرید.

مبنای معین‌سازی: حرارتی (بودن) را بنا به شواهد در زمان نمونه‌گیری یا بر اساس نمونه‌ای واجد خصوصیات کل محموله، معین کنید.

گواهی: کانولای حرارتی را بر اساس درجه نمونه ایالات متحده درجه‌بندی کرده و کلمه “حرارتی” را در بخش “ملاحظات” گواهینامه ثبت کنید.

*- بو

مبنای معین‌سازی: بو را بنا به شواهد بدست آمده در زمان نمونه‌گیری، و بر اساس نمونه هم قبل و هم بعد از برداشت ضایعات بوجاری، یا در نوارهای فشرده (مورد استفاده برای معین‌سازی آسیب حرارتی و آسیب بطور مشخص سبز) تعیین نمایید. هنگامی که نوارهای فشرده استفاده می‌شوند، بو را بلافاصله بعد از له نمودن (فشرده نمودن) معین نمایید.

جدول شماره ۴-۳ مثال‌های طبقه‌بندی بو

ترشیدگیکپک‌زدگیبوهای ناخوشایند از لحاظ تجاری
بوی پوتینخاکپوست حیوانات
تخمیر شدگیحشرهماده حیوانی یا گیاهی در حال فساد
حشرهکپکیکود
خوک دانی ماده ضدعفونی برای دفع آفات
دود /۱ حشره کش
  فرآورده‌های نفتی
  راسوی آمریکایی
  دود
  سیگار
/۱ بوهای دود فقط در کانولا، بذر کتان، سویا، و بذر گل‌آفتابگردان، به عنوان بوی ترشیدگی در نظر گرفته می‌شوند.

بوهای ناشی از کانولای معیوب شده از حرارت: هنگامی که دانه‌های معیوب شده از حرارت موجود هستند، کانولا بویی بسیار شبیه بوی دود دارد. کانولای حاوی بوی “دود” به عنوان اینکه دارای بوی “ترشیدگی” است در نظر گرفته می‌شود، مگر آنکه دلیلی بر وجود یک ماده سوخته در آتش، در محموله یا نمونه اصلی موجود باشد. درغیر اینصورت، بوی دود به عنوان بوی ناخوشایند از لحاظ تجاری در نظر گرفته می‌شود.

بوی ناخوشایند از لحاظ تجاری: بوهای ناخوشایند از لحاظ تجاری بوهایی هستند که برای غله ناخوشایند بوده و سبب می‌گردند تا غله برای کاربرد تجاری عادی مناسب نباشد.

چنانچه بوی مواد ضدعفونی، دفع آفات و حشره‌کش‌ها، باقی بمانند و از بین نروند، به عنوان بو ناخوشایند از لحاظ تجاری در نظر گرفته می‌شود.

کلمات کلیدی :
راهنمای بازرسی و درجه بندی کلزا
راهنمای بازرسی و درجه بندی کلزا
راهنمای بازرسی و درجه بندی کلزا
درجه بندی کلزا
درجه بندی کلزا
درجه بندی کلزا
درجه بندی کلزا
درجه بندی کلزا
درجه بندی کلزا
درجه بندی کلزا
درجه بندی کلزا
درجه بندی کلزا
درجه بندی کلزا
درجه بندی کلزا
درجه بندی کلزا
درجه بندی کلزا
درجه بندی کلزا
درجه بندی کلزا
درجه بندی کلزا
درجه بندی کلزا
درجه بندی کلزا
درجه بندی کلزا
درجه بندی کلزا
درجه بندی کلزا
درجه بندی کلزا
درجه بندی کلزا
درجه بندی کلزا
URL Shortener | Poliv Developers | http://poliv.ir/11415
QR Code | POLIV.IR
Product
راهنمای بازرسی و درجه بندی کلزا
Version
استاندارد
Type
افزودنی های خوراک دام و طیور و آبزیان
Product Author
پارساپژوهش آرین
Reviewed by

on ۱۳۹۵/۰۳/۰۴
Rating
Price
INFO
Summary
بخشی از راهنمای بازرسی و درجه بندی کلزا منتشره از سوی منابع کشور امریکا به شرح ذیل بیان می گردد.کانولای حشره‌زده، کانولایی است

درباره پیمان ذوالفقاریان

مهارت ها • تحقیقات بازار، تحلیل رقبا، موقعیت یابی محصول، ابداع و Executin • کارآفرینی • مشاوردهی در امر مدیریت • استراتژی کسب و کار • برنامه ریزی کسب و کار • برنامهریزی استراتژیک • توسعه تجاری • مدیریت تغییر • توسعه کسب و کار جدید • تحلیل کسب و کار • مدیریت پروژه • مشاور • مدیریت عملیات • مدیریت • پژوهش • بازار یابی • تحقیقات بازار • ارتباطات بازاریابی • مدیریت بازاریابی • استراتژی • برنامه ریزی پروژه • بودجه • تحلیل بازار • شروع یو پی اس • مدیریت رویداد • امور مالی • استراتژی بازاریابی • کسب و کار بین المللی • تحلیل و بررسی • تحلیل رقابتی • مذاکره • فروش بین المللی • ادغام و مالکیتها • مدیریت تیم • توسعه محصول • مدیریت تولید • رهبری تیم • بهبود فرآیند کسب و کار • آموزش • CRM • صلیب کاره رهبری تیم • توسعه سازمانی • مدیریت فروش • ساختمان تیم • هوش تجاری • پیش بینی • مدیریت زنجیره تامین • بازاریابی بین المللیPeyman Zolfagharian - Skills • Market Research, Competitor Analysis, Product Positioning, Devising & Executin • Entrepreneurship • Management Consulting • Business Strategy • Business Planning • Strategic Planning • Business Development • Change Management • New Business Development • Business Analysis • Project Management • Consulting • Operations Management • Management • Research • Marketing • Market Research • Marketing Communications • Marketing Management • Strategy • Project Planning • Budgets • Market Analysis • Start-ups • Event Management • Finance • Marketing Strategy • International Business • Analysis • Competitive Analysis • Negotiation • International Sales • Mergers & Acquisitions • Team Management • Product Development • Product Management • Team Leadership • Business Process Improvement • Training • CRM • Cross-functional Team Leadership • Organizational Development • Sales Management • Team Building • Business Intelligence • Forecasting • Supply Chain Management • International Marketing

حتما ببینید

تحلیل بازار آتی محصولات غذایی فله

تحلیل بازار آتی محصولات غذایی فله

نتایج تحقیقات منتشره توسط مرکز تحقیقات Intense در آمریکا به بررسی و تحلیل بازار آتی محصولات غذایی فله از نظر سهم بازار و شرکت های کلیدی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.