استاندارد

استاندارد

کنترل کیفیت، استاندارد ،نمونه برداری استاندارد   :

استاندارد یعنی نظم و قانون . هر كاری كه طبق اصول منظم و مرتب انجام شده باشد می گویند طبق استاندارد است و مهر استاندارد دریافت می كند. شاید نتوان تعریف خیلی دقیق و صحیحی از استاندارد ارایه کرد، ولی به‌طور کلی می‌توان این‌گونه عنوان کرد که استاندارد آزمایش‌ها و مطالعات گذشته برای نتیجه‌گیری و استفاده در آینده است. استانداردها اما تنها مربوط به کالا نمی‌شوند، بلکه بسیاری از خدمات را نیز شامل می‌شوند. باید قبول کرد هر کالا و یا هر نوع خدماتی باید در یک چارچوب مشخص ارایه شود و این چارچوب‌ها را می‌توان با استاندارد تعریف کرد. در دنیای امروزی تقریباً تمامی کشورها برای خود یک استاندارد ملی دارند.استاندارد باعث مي شود كه ما با خيال راحت، كالا و خدمات مورد نياز خود را انتخاب کنیم و بدانيم كه انتخاب ما مشکلی برای ما ایجاد نمیکند .

Standard : a level of quality or attainment.something used as a measure, norm, or model in comparative evaluations.used or accepted as normal or average.growing on an erect stem of full height.

اگر استاندارد نباشد ، زندگی بسيار پر خطر و حادثه آفرين خواهد شد. به ‌عبارت دیگر در بیشتر کشورها سازمانی وجود دارد که بر کیفیت کالاها نظارت می‌کند که به نام سازمان استاندارد معروف است. در برخی موارد بسیاری پا را فراتر گذاشته و موسساتی را ایجاد کرده‌اند که کارشان استاندارد است. با این اوصاف تعداد استانداردهای صادر شده مرتب بالاتر و بالاتر رفت، به‌گونه‌ای که درحال حاضر بسیاری از حرفه‌های مختلف در دنیا استاندارهای مخصوص خود را دارند.استاندارد آمریکا مؤسسه ملی استاندارد یا ANSI – American NationalStandards Instituteیک موسسه خصوصی غیرانتفاعی است که بر نحوه استانداردهایی که برای محصولات، خدمات، روندها، سیستم‌ها و کار کارمندان صادر می‌شود، نظارت می‌کند. یکی دیگر از کارهای این موسسه این است که استانداردهای آمریکا را با استانداردهای جهانی تطبیق می‌دهد تا از آن‌ها به‌صورت جهانی و در سطحی وسیع‌تر نیز بتوان استفاده کردکار اصلی این موسسه این است که اعتبار استانداردهای تولید شده به‌وسیله نمایندگان موسسات استانداردسازی، آژانس‌های دولتی، گروه‌های مصرف‌کننده، شرکت‌ها و… را تایید می‌کند. این استانداردها تضمین می‌کنند که محصولات دارای عملکرد و ویژگی‌های یکسانی هستند تا مصرف‌کنندگان از محصولاتی با همان مشخصات استفاده کنند و به همان صورت آزمایش شوند. دفتر مرکزی این موسسه در واشنگتن و دفتر عملیاتی آن در نیویورک است.

خرداد, ۱۳۹۶

اردیبهشت, ۱۳۹۶

  • ۱۹ اردیبهشت

    زئولیت در خوراک دام و طیور و آبزیان

    زئولیت در خوراک دام و طیور و آبزیان

    بر اساس مفاداستاندارد شماره شصت و دو وهفتاد و پنج بخشی از ویژگی های زئولیت در خوراک دام و طیور و آبزیان به شرح ذیل بیان می گردد.

  • ۱۸ اردیبهشت

    ویژگی های کشک به عنوان خوراک دام و طیور

    ويژگي هاي كشك به عنوان خوراك دام و طيور

    بخش از ويژگي هاي كشك به عنوان خوراك دام و طيور بر اساس استاندارد شماه یکهزار وهفتصد و پنجاه و نه به شرح ذیل می باشد. طرز تهيه كشك شامل چهار

  • ۱۷ اردیبهشت

    ویژگی های پودر پر

    ویژگی های پودر پر

    ویژگیهای پودر پر (خوراک دام و طیور) در استاندارد شماره سه هزار مورد اشاره واقع می گردد.پودر پر محصولي است از پرهاي تميز ، سالم و فاسد نشده عاري

  • ۱۴ اردیبهشت

    ویژگی های کنجاله تخم پنبه

    ویژگی های کنجاله تخم پنبه

    بخشی از ویژگی های کنجاله تخم پنبه بر اساس استاندارد شماره دویست و هفتاد و هشت به شرح ذیل بیان می گردد.پس از پاك كردن ، لينترگيري و ساير اعمالي

  • ۱۱ اردیبهشت

    ویژگی ها ی گلوتن

    ويژگي ها ی گلوتن

    ويژگي ها ی گلوتن بر اساس استاندارد شماره چهل و دو و نود و هفت (http://isiri.org/portal/home/?148514/)به شرح ذیل می باشد. ويژگي هاي فيزيكي

  • ۷ اردیبهشت

    ویژگی های تفاله خشک چغندر قند

    ويژگي هاي تفاله خشك چغندر قند

    ويژگي هاي تفاله خشك چغندر قند بر اساس استاندارد شماره سیصد و هیجده عبارتست از مازاد چغندرقند كه حداكثر قند و ساير مواد قابل استخراج با آب از آن گرفته شده

  • ۶ اردیبهشت

    ویژگی چربی مورد استفاده در خوراک دام و طیور

    ويژگی چربی مورد استفاده در خوراك دام و طيور

    بررسی ويژگی چربی مورد استفاده در خوراك دام و طيور بر اساس استاندارد شماره بیست و نه و نود هشت به شرح ذیل می باشد.چربي‏ هاي مورد