خانه / اطلاعات مدیریتی / استاندارد (صفحه 2)

استاندارد

استاندارد

کنترل کیفیت، استاندارد ،نمونه برداری استاندارد   :

استاندارد یعنی نظم و قانون . هر كاری كه طبق اصول منظم و مرتب انجام شده باشد می گویند طبق استاندارد است و مهر استاندارد دریافت می كند. شاید نتوان تعریف خیلی دقیق و صحیحی از استاندارد ارایه کرد، ولی به‌طور کلی می‌توان این‌گونه عنوان کرد که استاندارد آزمایش‌ها و مطالعات گذشته برای نتیجه‌گیری و استفاده در آینده است. استانداردها اما تنها مربوط به کالا نمی‌شوند، بلکه بسیاری از خدمات را نیز شامل می‌شوند. باید قبول کرد هر کالا و یا هر نوع خدماتی باید در یک چارچوب مشخص ارایه شود و این چارچوب‌ها را می‌توان با استاندارد تعریف کرد. در دنیای امروزی تقریباً تمامی کشورها برای خود یک استاندارد ملی دارند.استاندارد باعث مي شود كه ما با خيال راحت، كالا و خدمات مورد نياز خود را انتخاب کنیم و بدانيم كه انتخاب ما مشکلی برای ما ایجاد نمیکند .

Standard : a level of quality or attainment.something used as a measure, norm, or model in comparative evaluations.used or accepted as normal or average.growing on an erect stem of full height.

اگر استاندارد نباشد ، زندگی بسيار پر خطر و حادثه آفرين خواهد شد. به ‌عبارت دیگر در بیشتر کشورها سازمانی وجود دارد که بر کیفیت کالاها نظارت می‌کند که به نام سازمان استاندارد معروف است. در برخی موارد بسیاری پا را فراتر گذاشته و موسساتی را ایجاد کرده‌اند که کارشان استاندارد است. با این اوصاف تعداد استانداردهای صادر شده مرتب بالاتر و بالاتر رفت، به‌گونه‌ای که درحال حاضر بسیاری از حرفه‌های مختلف در دنیا استاندارهای مخصوص خود را دارند.استاندارد آمریکا مؤسسه ملی استاندارد یا ANSI – American NationalStandards Instituteیک موسسه خصوصی غیرانتفاعی است که بر نحوه استانداردهایی که برای محصولات، خدمات، روندها، سیستم‌ها و کار کارمندان صادر می‌شود، نظارت می‌کند. یکی دیگر از کارهای این موسسه این است که استانداردهای آمریکا را با استانداردهای جهانی تطبیق می‌دهد تا از آن‌ها به‌صورت جهانی و در سطحی وسیع‌تر نیز بتوان استفاده کردکار اصلی این موسسه این است که اعتبار استانداردهای تولید شده به‌وسیله نمایندگان موسسات استانداردسازی، آژانس‌های دولتی، گروه‌های مصرف‌کننده، شرکت‌ها و… را تایید می‌کند. این استانداردها تضمین می‌کنند که محصولات دارای عملکرد و ویژگی‌های یکسانی هستند تا مصرف‌کنندگان از محصولاتی با همان مشخصات استفاده کنند و به همان صورت آزمایش شوند. دفتر مرکزی این موسسه در واشنگتن و دفتر عملیاتی آن در نیویورک است.

اردیبهشت, ۱۳۹۶

  • ۴ اردیبهشت

    ویژگی های ملاس چغندر قند و نیشکر

    ویژگی های ملاس چغندر قند و نیشکر

    ملاس عبارت است از باقيمانده شربت چغندرقند و نيشكر كه حداكثر قند قابل تبلور آن گرفته و استخراج شده باشد.ویژگی های ملاس چغندر قند و نیشکر

فروردین, ۱۳۹۶

  • ۳۱ فروردین

    راهنمای بازرسی و درجه بندی جو

    راهنمای بازرسی و درجه بندی جو

    موارد ذیل بر اساس راهنمای بازرسی و درجه بندی جو در کشور آمریکا ترجمه گردیده است. دو رده جو وجود دارد: جو مالت سازي و جو (معمولي).

  • ۱۴ فروردین

    درجه بندی دانه کتان

    درجه بندی دانه کتان

    بر اساس استاندارد های موجود در زمینه درجه بندی دانه کتان که برای کمک به بازرسان ، وارد کنندگان ،صادر کنندگان و مصرف کنندگان تهیه گردیده

آذر, ۱۳۹۵

  • ۹ آذر

    بازار آزمایشات مواد غذایی

    بازار آزمایشات مواد غذایی

    تحلیل بازار آزمایشات مواد غذایی توسط شبکه بین المللی بازار حاکی از این است که با در نظر گرفتن عوامل مختلف مانندضرورت افزایش کنترل

فروردین, ۱۳۹۴

  • ۵ فروردین

    کنجاله آفتابگردان

    کنجاله آفتابگردان

    ProductReviewed byپیمان ذوالفقاریانon فروردین ۵, ۱۳۹۴RatingSummaryکنجاله آفتابگردان استاندارد شماره ۳۲۲ ویژگی های شیمیایی کنجاله آفتابگردان  را به شرح ذیل بیان می کند.  

  • ۴ فروردین

    ذرت سیلو

    ذرت سیلو