تحلیل بازار گوشت طیور استرالیا
به گزارش دفتر مطالعات اقتصادی و کشاورزی (ABARES) در استرالیا ، تقاضای گوشت طیور در مقایسه با سایر انواع گوشت در آینده با اقبال عمومی بیشتری مواجه خواهد بود.این امر موجب می گردد مصرف گوشت طیور در سال های ۲۰۱۹ -۲۰۲۰ به رقم ۱.۳۲ میلیون تن بالغ گردد.این در حالی است که بیش از ۹۶ درصد گوشت طیور تولیدی استرالیا در داخل مصرف می گردد.صادرات محدود گوشت طیور استرالیا بصورت قطعات فریز یا لاشه عمدتا به کشور پاپوآ گینه نو صورت می پذیرد.
در سال ۲۰۱۳-۲۰۱۴ میلادی مصرف گوشت طیور استرالیا به رقم ۱.۰۸ میلیون تن رسید.و انتظار بر این است که مصرف سرانه گوشت طیور در سال ۲۰۱۵ میلادی با رشد مثبت دو درصد به ۴۵.۴ و تا سال ۲۰۲۰ به ۴۹.۲ کیلو بالغ گردد.
در مقام مقایسه، قیمت انواع گوشت نسبت به گوشت طیور رشد بیشتری را در دو دهه قبل تجربه نموده است.این بنحوی است که در سال ۲۰۱۵ گوشت طیور پنجاه درصد ارزانتر از گوشت خوک ، پنجاه ونه درصد ارزانتر از گوشت بره و شصت و پنج درصد ارزانتر از گوشت گاو بوده است.
مصرف کنندگان استرالیا به گوشت تازه از نوع فریز شده آن علاقه مندتر هستند.ضمنا قطعات آماده طبخ گوشت طیور نیز مورد توجه مصرف کنندگان استرالیایی است.
در برابر وجود مجموعه ای ازاینتگریشن های تولید گوشت گوسفند و گاو در استرالیا ،تولید هفتاد درصد از گوشت طیور توسط دو شرکت خصوصی بزرگ هدایت می گردد.نه درصد از تولید سهم پنج شرکت متوسط وباقی مانده سهم تولید کنندگان کوچک می باشد.
source:Poultry International

